Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Eindhoven, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Ell, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Gilze-Rijen, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Vlissingen, 10.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Westdorpe, 10.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Woensdrecht, 10.07.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.