Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Eindhoven, 11.12.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit zuidelijke richtingen.

Weer in Ell, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gilze-Rijen, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Vlissingen, 11.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er komt een matige, tot matige zuidenwind, die 's avonds laat naar het zuidwesten draait.

Weer in Westdorpe, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Woensdrecht, 11.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.