Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer zuidelijke provinciën

Weer België Weer België Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen op Zoom Bergen op ZoomBergen op Zoom Eindhoven EindhovenEindhoven Maastricht MaastrichtMaastricht Middelburg MiddelburgMiddelburg Terneuzen TerneuzenTerneuzen Weert WeertWeert Tilburg TilburgTilburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Eindhoven, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Ell, 27.01.2020

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Gilze-Rijen, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Maastricht-Airport, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig uit het zuiden.

Weer in Vlissingen, 27.01.2020

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Westdorpe, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Woensdrecht, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.