Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nordnorwegen

Weer Finland Weer Finland Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Zweden Weer Finland Weer Trøndelag Weer Azië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 26.02.2021

donderdag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Hammerfest lufthavn, 26.02.2021

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Harstad, 26.02.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Karasjok, 26.02.2021

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Namsskogan-Trones, 26.02.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele sneeuwbuien. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Narvik lufthavn, 26.02.2021

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidwesten.

Weer in Svolvær lufthavn, 26.02.2021

Op donderdag is het de hele dag door wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond dient zich licht bewolkt, met brede opklaringen aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in , 26.02.2021

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in , 26.02.2021

Op donderdag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.