Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nordnorwegen

Weer Finland Weer Finland Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Zweden Weer Finland Weer Trøndelag Weer Azië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bodø BodøBodø Hammerfest HammerfestHammerfest Harstad HarstadHarstad Karasjok KarasjokKarasjok Kiberg KibergKiberg Narvik NarvikNarvik Terråk TerråkTerråk Tromsø TromsøTromsø Svolvær lufthavn Svolvær lufthavnSvolvær lufthavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in , 10.04.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, 's avonds uit het noordwesten.

Weer in Hammerfest lufthavn, 10.04.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Harstad, 10.04.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Karasjok, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Namsskogan-Trones, 10.04.2020

Op vrijdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de nacht voor zaterdag heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Narvik lufthavn, 10.04.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Svolvær lufthavn, 10.04.2020

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 10.04.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidwestenwind waait zwak.

Weer in , 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De westenwind waait matig, tijdens windstoten hard.