Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ostland

Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Südland Weer Zweden Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Fredrikstad FredrikstadFredrikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Dombås, 09.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Drammen-Berskog, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Drevsjø, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Fagernes, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kongsvinger, 09.12.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte sneeuwbuien van de ochtend krijgt het weerstype overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 09.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Nesbyen-Todokk, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sandefjord lufthavn, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte sneeuw aan. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sognefjellet, 09.12.2019

maandag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Strømtangen fyr, 09.12.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westen-, later oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten storm, in de namiddag nog slechts zwak.

Weer in Treungen/Tveitsund, 09.12.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vågsli, 09.12.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De namiddags brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.