Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ostland

Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Südland Weer Zweden Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dombaas DombaasDombaas Drammen DrammenDrammen Drevsjø DrevsjøDrevsjø Fagernes FagernesFagernes Fredrikstad FredrikstadFredrikstad Kongsvinger KongsvingerKongsvinger Lillehammer LillehammerLillehammer Nesbyen NesbyenNesbyen Oslo OsloOslo Sandefjord SandefjordSandefjord Tveitsund TveitsundTveitsund Sognefjellet SognefjelletSognefjellet Vågsli VågsliVågsli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Dombås, 03.04.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Drammen-Berskog, 03.04.2020

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Drevsjø, 03.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. In de namiddag heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Fagernes, 03.04.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kongsvinger, 03.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog aanhoudend zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 03.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De namiddag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Nesbyen-Todokk, 03.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 03.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sandefjord lufthavn, 03.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind, die 's nachts naar het noordwesten draait.

Weer in Sognefjellet, 03.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De middag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De zuiden-, later westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts nog slechts matig.

Weer in Strømtangen fyr, 03.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin stormachtige, tijdens windstoten orkaanachtige zuidwestenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Treungen/Tveitsund, 03.04.2020

Op donderdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Vågsli, 03.04.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien vorm. De middag laat zich zien met onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.