Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Südland

Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Ostland Weer Ostland Weer Ostland Weer Westland Weer Westland Weer Ostland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arendal ArendalArendal Byglandsfjord ByglandsfjordByglandsfjord Bykle BykleBykle Kristiansand KristiansandKristiansand Lyngør LyngørLyngør Sinnes SinnesSinnes Tveitsund TveitsundTveitsund Hovden HovdenHovden Mandal MandalMandal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Byglandsfjord, 10.04.2020

Op vrijdag is het overwegend veranderlijk bewolkt. In de komende nacht heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hovden, 10.04.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lista fyr, 10.04.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Lyngør fyr, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mandal, 10.04.2020

Op zaterdag verwachten we dicht bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sinnes, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Torungen fyr, 10.04.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Treungen/Tveitsund, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.