Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Trøndelag

Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Westland Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Westland Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Nordnorwegen Weer Zweden Weer Ostland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Botngard BotngardBotngard Fillan FillanFillan Namsskogan NamsskoganNamsskogan Oppdal OppdalOppdal Rørvik RørvikRørvik Steinkjer SteinkjerSteinkjer Trondheim TrondheimTrondheim Røros lufthavn Røros lufthavnRøros lufthavn Namsos lufthavn Namsos lufthavnNamsos lufthavn Soknedal SoknedalSoknedal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Namsos lufthavn, 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Namsskogan-Trones, 10.04.2020

Op vrijdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de nacht voor zaterdag heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Oppdal, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Røros lufthavn, 10.04.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rørvik lufthavn, 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Soknedal, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 10.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Sula fyr, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Trondheim lufthavn, 10.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Ørland lufthavn, 10.04.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw . De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.