Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Westland

Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Ostland Weer Ostland Weer Ostland Weer Ostland Weer Trøndelag Weer Südland Weer Südland Weer Südland Weer Südland Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Südland Weer Südland Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Trøndelag Weer Ostland Weer Südland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund HaugesundHaugesund Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund KristiansundKristiansund Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in , 10.04.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Bergen, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Eigerøy, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordwesten.

Weer in Florø, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het zonnig of licht bewolkt. De late avond laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Førde-lufthamn, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Haugesund lufthavn, 10.04.2020

Op vrijdag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kristiansund lufthavn, 10.04.2020

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westen-, later zuidoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Lista fyr, 10.04.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Molde lufthavn, 10.04.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stavanger-Våland, 10.04.2020


Weer in Stryn, 10.04.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Vangsnes, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vossevangen, 10.04.2020

Op vrijdag is het overwegend deels bewolkt, deels ook zonnig. In de komende nacht heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.