Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Centro

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Alentejo Weer Spanje Weer Norte
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Guarda GuardaGuarda Leiria LeiriaLeiria Óbidos ÓbidosÓbidos Viseu ViseuViseu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Cabo Carvoeiro, 16.10.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in , 16.10.2019

Op woensdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 16.10.2019

Op woensdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Monte Real, 16.10.2019

Op woensdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Ovar, 16.10.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Penhas Douradas, 16.10.2019

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuidwesten.

Weer in Viseu, 16.10.2019

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.