Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Centro

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Alentejo Weer Spanje Weer Norte
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Guarda GuardaGuarda Leiria LeiriaLeiria Óbidos ÓbidosÓbidos Viseu ViseuViseu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Cabo Carvoeiro, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend heerst er vrij zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 28.02.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 28.02.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Monte Real, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ovar, 28.02.2020

Op vrijdag is het overwegend meestal zonnig. In de komende nacht heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait 's nachts steeds meer matig.

Weer in Penhas Douradas, 28.02.2020

Op vrijdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Viseu, 28.02.2020

Op vrijdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.