Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 21.08.2018

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het noordoosten, 's avonds uit het noorden.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 21.08.2018

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 21.08.2018

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 21.08.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 21.08.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 21.08.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.