Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in de namiddag verfrissende noordenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 12.12.2017

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we zonnig of licht bewolkt weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit noordelijke richtingen.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond laat zich zien met meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in de namiddag verfrissende noordenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 12.12.2017

Op dinsdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht voor woensdag gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordenwind.