Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Canarias

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Canary tijdzone: Atlantic/Canary

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Fuerteventura-Aeropuerto, 17.11.2018

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Hierro-Aeropuerto, 17.11.2018

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met perioden met regen. De middag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, in de namiddag uit het noordwesten.

Weer in La Palma-Aeropuerto, 17.11.2018

Na het meestal zonnige van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuiden-, later noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Lanzarote-Aeropuerto, 17.11.2018

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt. In de nacht voor zondag heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Las Palmas de Gran Canaria, 17.11.2018

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Santa Cruz de Tenerife, 17.11.2018

Op zaterdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke westenwind.