Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ibiza, 17.11.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Menorca-Maó, 17.11.2018

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts heerst er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.