Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Ibiza, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Menorca-Maó, 12.12.2017

Op dinsdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait 's nachts steeds meer matig.

Weer in , 12.12.2017

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.