Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Illes Balears

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ibiza-stad Ibiza-stadIbiza-stad Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Madrid tijdzone: Europe/Madrid

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ibiza, 22.02.2018

Op donderdag is het de hele dag door meestal zonnig. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Menorca-Maó, 22.02.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.