Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Andorra

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Frankrijk Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk Weer Spanje Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Italië Weer Oostenrijk Weer Luxemburg Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer België Weer Spanje Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Cannes CannesCannes Cherbourg CherbourgCherbourg Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Perpignan PerpignanPerpignan Poitiers PoitiersPoitiers © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Biarritz, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Bordeaux, 25.01.2021

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Brest, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Cannes, 25.01.2021

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Cherbourg-Octeville, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lille, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige westenwind.

Weer in , 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Paris-Le Bourget, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Perpignan, 25.01.2021

Op maandag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Poitiers, 25.01.2021

Na het meestal zonnige van de ochtend verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.