Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Andorra

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Frankrijk Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk Weer Spanje Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Italië Weer Oostenrijk Weer Luxemburg Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer België Weer Spanje Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Cannes CannesCannes Cherbourg CherbourgCherbourg Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Perpignan PerpignanPerpignan Poitiers PoitiersPoitiers © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Biarritz, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Bordeaux, 16.04.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Brest, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cannes, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cherbourg-Octeville, 16.04.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in , 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lille, 16.04.2021

Op vrijdag is het overdag wisselend bewolkt. De komende nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordoostenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in , 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Paris-Le Bourget, 16.04.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit noordoostelijke richtingen op.

Weer in Perpignan, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Poitiers, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.