Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Stroming

Stroming België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 20.10.2017

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brussel, 20.10.2017

Op donderdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag dient zich hooguit licht bewolkt, verder zonnig aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Charleroi, 20.10.2017

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Hasselt, 20.10.2017

Op donderdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Luik, 20.10.2017

Op donderdag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Oostende, 20.10.2017

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gent, 20.10.2017

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in St-Hubert, 20.10.2017

Op donderdag is het overdag veranderlijk bewolkt. De komende nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.