Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Stroming

Stroming België

Weer in Antwerpen, 22.09.2018

Na het bewolkt weer met perioden met regen van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Brussel, 22.09.2018

In de ochtend is het bewolkt met perioden met regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig tot vrij krachtig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 22.09.2018

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hasselt, 22.09.2018

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Luik, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De middag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Oostende, 22.09.2018

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in Gent, 22.09.2018

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in St-Hubert, 22.09.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.