Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Neerslag

Neerslag België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Antwerpen, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Brussel, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 24.06.2017

Op zaterdag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hasselt, 24.06.2017

Op zaterdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Luik, 24.06.2017

Op zaterdag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Oostende, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gent, 24.06.2017

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in St-Hubert, 24.06.2017

Op zaterdag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.