Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Wolken

Wolken België

Weer in Antwerpen, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Brussel, 19.11.2018

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordoostenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Charleroi, 19.11.2018

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordoostenwind.

Weer in Hasselt, 19.11.2018

maandag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Luik, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordoosten.

Weer in Oostende, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in Gent, 19.11.2018

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in St-Hubert, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit noordoostelijke richtingen.