Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Temperatuur

Temperatuur België

Weer in Antwerpen, 17.10.2019

Op donderdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brussel, 17.10.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Charleroi, 17.10.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Hasselt, 17.10.2019

Op donderdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Luik, 17.10.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Oostende, 17.10.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gent, 17.10.2019

Op donderdag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in St-Hubert, 17.10.2019

donderdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.