Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk België

Stroming

Stroming België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 22.02.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 22.02.2017

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Charleroi, 22.02.2017

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hasselt, 22.02.2017

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Luik, 22.02.2017

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Oostende, 22.02.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Gent, 22.02.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidwesten.

Weer in St-Hubert, 22.02.2017

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.