Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Wolken

Wolken België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 25.02.2018

Op zondag is het overwegend nauwelijks bewolkt. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Brussel, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Charleroi, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hasselt, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Luik, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Oostende, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Zeker op in de ochtend waait er een matige, tijdens windstoten krachtige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Gent, 25.02.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in St-Hubert, 25.02.2018

Op zondag is het de hele dag door meestal zonnig. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. ‘s Nacht is er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.