Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Vliegweer

Vliegweer België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Antwerpen, 23.05.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Brussel, 23.05.2018

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Charleroi, 23.05.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hasselt, 23.05.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Luik, 23.05.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oostende, 23.05.2018

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gent, 23.05.2018

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in St-Hubert, 23.05.2018

Na het overwegend zonnig weer van de ochtend zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.