Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Wolken

Wolken België

Temperatuur

Temperatuur België

Weer in Antwerpen, 02.10.2020

Na het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen.

Weer in Brussel, 02.10.2020

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Charleroi, 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Hasselt, 02.10.2020

In de ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Luik, 02.10.2020

In de ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De noordoostenwind waait zwak.

Weer in Oostende, 02.10.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De 's nachts oostenwind draait naar het noordoosten en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gent, 02.10.2020

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in St-Hubert, 02.10.2020

Na het geheel bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin nog matige oostenwind neemt af en waait nog zwak.