Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer België

Wolken

Wolken België

Stroming

Stroming België

Weer in Antwerpen, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Brussel, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 24.06.2017

Op zaterdag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hasselt, 24.06.2017

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Luik, 24.06.2017

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Oostende, 24.06.2017

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gent, 24.06.2017

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in St-Hubert, 24.06.2017

zaterdag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.