Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Stroming

Stroming België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Antwerpen, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Brussel, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Charleroi, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige noordoostenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Hasselt, 16.04.2021

Op vrijdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Luik, 16.04.2021

Na het hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer van de ochtend zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oostende, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in Gent, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in St-Hubert, 16.04.2021

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.