Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Stroming

Stroming België

Weer in Antwerpen, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich meestal zonnig aan. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brussel, 22.11.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Charleroi, 22.11.2018

In de ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Hasselt, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Luik, 22.11.2018

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Oostende, 22.11.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gent, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in St-Hubert, 22.11.2018

Op donderdag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.