Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming België

Temperatuur

Temperatuur België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Antwerpen, 13.12.2017

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Brussel, 13.12.2017

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Charleroi, 13.12.2017

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Hasselt, 13.12.2017

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Luik, 13.12.2017

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor donderdag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Oostende, 13.12.2017

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuiden, 's avonds laat uit het westen.

Weer in Gent, 13.12.2017

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in St-Hubert, 13.12.2017

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.