Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming België

Temperatuur

Temperatuur België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 17.01.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Brussel, 17.01.2019

Op donderdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er komt een matige, tot matige zuidwestenwind, die in de morgen naar het westen draait.

Weer in Charleroi, 17.01.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Hasselt, 17.01.2019

Op donderdag is het overdag wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige westenwind.

Weer in Luik, 17.01.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Oostende, 17.01.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige, tijdens windstoten harde westenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Gent, 17.01.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in St-Hubert, 17.01.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.