Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer België

Stroming

Stroming België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Antwerpen, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Brussel, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Charleroi, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Nachts verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Hasselt, 20.01.2020

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Luik, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag dient zich hooguit licht bewolkt, verder zonnig aan. De nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Oostende, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Gent, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in St-Hubert, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige wind uit het oosten.