Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag België

Temperatuur

Temperatuur België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Antwerpen, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Nachts zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Brussel, 20.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Charleroi, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Hasselt, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich vrij zonnig aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Luik, 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Oostende, 20.01.2021

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Gent, 20.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in St-Hubert, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuiden.