Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Antwerpen, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 26.05.2019

In de ochtend is het wisselend bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Charleroi, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Hasselt, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Luik, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Oostende, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Gent, 26.05.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in St-Hubert, 26.05.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.