Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer België

Weer Nederland Weer Vlaanderen Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Nederland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Luik LuikLuik Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Wolken

Wolken België

Weer in Antwerpen, 01.05.2017

Op zondag is het de hele dag door aanhoudend zonnig. De late avond dient zich deels bewolkt, deels helder aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Brussel, 01.05.2017

Op zondag is het de hele dag door aanhoudend zonnig. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Charleroi, 01.05.2017

Op zondag is het de hele dag door aanhoudend zonnig. De late avond dient zich deels bewolkt, deels helder aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Hasselt, 01.05.2017

Op zondag is het de hele dag door aanhoudend zonnig. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Luik, 01.05.2017

Op zondag is het aanhoudend zonnig. In de nacht voor maandag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Oostende, 01.05.2017

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gent, 01.05.2017

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidoostenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in St-Hubert, 01.05.2017

Op zondag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidoostelijke richtingen.