Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bosnië-Herzegovina

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Slovenië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Banja Luka Banja LukaBanja Luka Mostar MostarMostar Sarajevo SarajevoSarajevo Tuzla TuzlaTuzla Dubrovnik DubrovnikDubrovnik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Banja Luka, 29.01.2021

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag grotendeels zonnig weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dubrovnik/Cilipi, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Loznica, 29.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mostar, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sarajevo-Butmir, 29.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.