Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bulgarije

Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Turkije Weer Griekenland Weer Polen Weer Polen Weer Griekenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Bosnië-Herzegovina Weer Polen Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Turkije Weer Moldavië Weer Montenegro Weer Roemenië Weer Oekraïne Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Albanië Weer Servië Weer Griekenland Weer Hongarije Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Plovdiv PlovdivPlovdiv Sofia SofiaSofia Varna VarnaVarna Weliko Tarnowo Weliko TarnowoWeliko Tarnowo Vidin VidinVidin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Bucharest tijdzone: Europe/Bucharest

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Gorna Orechovista, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Plovdiv, 29.01.2021

Op vrijdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sofia, 29.01.2021

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Varna, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Vidin, 29.01.2021

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.