Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aalborg, 02.05.2016

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Århus-Lufthavn, 02.05.2016

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Esbjerg, 02.05.2016

Op zondag is het overwegend helder. In de nacht voor maandag heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gedser Odde, 02.05.2016

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Karup, 02.05.2016

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 02.05.2016

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Odense/Beldringe, 02.05.2016

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rønne, 02.05.2016

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Skagen, 02.05.2016

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Skrydstrup, 02.05.2016

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 02.05.2016

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.