Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aalborg, 31.01.2015

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuwval. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Århus-Lufthavn, 31.01.2015

Op zaterdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordwestenwind waait zwak.

Weer in Esbjerg, 31.01.2015

Op zaterdag is het in de ochtend nog overdekt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijke sneeuwval. De avond brengt ons dicht bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gedser Odde, 31.01.2015

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien. In de loop van de ochtend heerst er sterk bewolkt weer met sneeuwval. De middag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Karup, 31.01.2015

Tijdens de vroege ochtend is het nog overdekt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. 's avonds laat komt er een frisse, tijdens windstoten sterke noordwestenwind opzetten.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 31.01.2015

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot fris, tijdens windstoten sterk uit het zuidwesten.

Weer in Odense/Beldringe, 31.01.2015

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuwval. Tijdens de late avond heerst er dicht bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait zwak tot fris, tijdens windstoten hard.

Weer in Rønne, 31.01.2015

Op zaterdag is het overdag wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuwval. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een frisse tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Skagen, 31.01.2015

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuwval. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordenwind waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Skrydstrup, 31.01.2015

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijke sneeuwval. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bedekt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijke sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 31.01.2015

Op zaterdag is het overdekt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin nog zwakke noordenwind waait 's avonds matig, tijdens windstoten hard en draait naar het noordwesten.