Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Aalborg, 21.11.2017

Op dinsdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Århus-Lufthavn, 21.11.2017

Op dinsdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Esbjerg, 21.11.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Gedser Odde, 21.11.2017

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Karup, 21.11.2017

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 21.11.2017

Op dinsdag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Odense/Beldringe, 21.11.2017

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Rønne, 21.11.2017

Op dinsdag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De oostenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Skagen, 21.11.2017

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 10.

Weer in Skrydstrup, 21.11.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Thisted-Silstrup, 21.11.2017

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.