Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Aalborg, 22.11.2014

Na het verspreid bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijke regen vorm. De middag laat zich zien met bedekt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Århus-Lufthavn, 22.11.2014

Op vrijdag is het de hele dag door dicht bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, tijdelijk ook heldere sterrenhemel. ‘s Nacht is er bedekt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Esbjerg, 22.11.2014

Op vrijdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bedekt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gedser Odde, 22.11.2014

Na het zonnige of licht bewolkt weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Karup, 22.11.2014

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 22.11.2014

Op vrijdag verwachten we zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Odense/Beldringe, 22.11.2014

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer, tijdelijk ook heldere sterrenhemel. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Rønne, 22.11.2014

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijke regen. 's Middags gaat dit over in bijna overal zware bewolking, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Skagen, 22.11.2014

Na het overwegend heldere en bewolkt weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met plaatselijke regen. De namiddag brengt ons zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit oostelijke richtingen.

Weer in Skrydstrup, 22.11.2014

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er deels licht bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 22.11.2014

Na het heldere of zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend zwaarder bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met bijna overal zware bewolking, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.