Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aalborg, 01.05.2017

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Århus-Lufthavn, 01.05.2017

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Esbjerg, 01.05.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Gedser Odde, 01.05.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De 's avonds verfrissende oostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Karup, 01.05.2017

Op zondag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 13 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 01.05.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Odense/Beldringe, 01.05.2017

In de ochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Rønne, 01.05.2017

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Skagen, 01.05.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Skrydstrup, 01.05.2017

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 01.05.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.