Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aalborg, 23.01.2017

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Århus-Lufthavn, 23.01.2017

In de ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Esbjerg, 23.01.2017

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gedser Odde, 23.01.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Karup, 23.01.2017

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 23.01.2017

Op maandag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Odense/Beldringe, 23.01.2017

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind waait zwak.

Weer in Rønne, 23.01.2017

Op maandag verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Skagen, 23.01.2017

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de namiddag heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Skrydstrup, 23.01.2017

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Thisted-Silstrup, 23.01.2017

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.