Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Denemarken

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Mitteljütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Mitteljütland Weer Südjütland Weer Südjütland Weer Mitteljütland Weer Polen Weer Polen Weer Südjütland Weer Zweden Weer Südjütland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Seeland Weer Hovedstaden Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Südjütland Weer Seeland Weer Polen Weer Seeland Weer Nordjütland Weer Südjütland Weer Hovedstaden Weer Duitsland Weer Nordjütland Weer Seeland Weer Südjütland Weer Zweden Weer Mitteljütland Weer Bornholm Weer Polen Weer Noorwegen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Aalborg AalborgAalborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Kopenhagen KopenhagenKopenhagen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Copenhagen tijdzone: Europe/Copenhagen

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Aalborg, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Århus-Lufthavn, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Esbjerg, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Gedser Odde, 27.10.2016

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Karup, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kopenhagen-Lufthavn, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Odense/Beldringe, 27.10.2016

Op woensdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rønne, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Skagen, 27.10.2016

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Skrydstrup, 27.10.2016

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Thisted-Silstrup, 27.10.2016

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.