Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Duitsland

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Beieren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Nederland Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Liechtenstein Weer Hongarije Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Nederland Weer Denemarken Weer Hongarije Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Hamburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Berlijn Weer Baden-Württemberg Weer Brandenburg Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Frankrijk Weer Zwitserland Weer Slovenië Weer België Weer Tsjechië Weer Polen Weer Zweden Weer Kroatië Weer Sleeswijk-Holstein Weer Rijnland-Palts Weer Nedersaksen Weer Thüringen Weer Luxemburg Weer Nederland Weer Saksen-Anhalt Weer Saksen Weer Beieren Weer Saarland Weer Hessen Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg HamburgHamburg Hannover HannoverHannover Keulen KeulenKeulen Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Stuttgart StuttgartStuttgart München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Berlijn BerlijnBerlijn Dresden DresdenDresden © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Berlin-Dahlem, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Hamburg-Flughafen, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hannover-Flughafen, 20.03.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in München-Neuhausen, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nürnberg, 20.03.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Stuttgart-Flughafen, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.