Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Duitsland

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Beieren Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Zwitserland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Nederland Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Liechtenstein Weer Hongarije Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Nederland Weer Denemarken Weer Hongarije Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Hamburg Weer Italië Weer Hongarije Weer Berlijn Weer Baden-Württemberg Weer Brandenburg Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Frankrijk Weer Zwitserland Weer Slovenië Weer België Weer Tsjechië Weer Polen Weer Zweden Weer Kroatië Weer Sleeswijk-Holstein Weer Rijnland-Palts Weer Nedersaksen Weer Thüringen Weer Luxemburg Weer Nederland Weer Saksen-Anhalt Weer Saksen Weer Beieren Weer Saarland Weer Hessen Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg HamburgHamburg Hannover HannoverHannover Keulen KeulenKeulen Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Stuttgart StuttgartStuttgart München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Berlijn BerlijnBerlijn Dresden DresdenDresden © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Berlin-Dahlem, 20.01.2020

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht laat zich zien met deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hamburg-Flughafen, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Hannover-Flughafen, 20.01.2020

Op maandag is het overwegend wisselend bewolkt. In de komende nacht heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 20.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in München-Neuhausen, 20.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nürnberg, 20.01.2020

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stuttgart-Flughafen, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.