Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Estland

Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Litouwen Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Finland Weer Azië Weer Wit-Rusland Weer Letland Weer Litouwen Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Pärnu PärnuPärnu Ristna RistnaRistna Tallinn TallinnTallinn Tartu TartuTartu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Riga tijdzone: Europe/Riga

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Parnu-Sauga, 31.03.2020

Op dinsdag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ristna, 31.03.2020

Op dinsdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tallinn-Harku, 31.03.2020

Op dinsdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tartu-Ulenurme, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddags brengt ons langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.