Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Finland

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Nordösterbotten Weer Österbotten Weer Eigentliches Finnland Weer Österbotten Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Estland Weer Åland Weer Åland Weer Noorwegen Weer Estland Weer Eigentliches Finnland Weer Azië Weer Nordsavo Weer Kanta-Häme Weer Nordösterbotten Weer Kymenlaakso Weer Südsavo Weer Österbotten Weer Nordkarelien Weer Mittelfinnland Weer Zweden Weer Mittelösterbotten Weer Päijät-Häme Weer Kainuu Weer Satakunta Weer Südkarelien Weer Lappland Weer Pirkanmaa Weer Uusimaa Weer Südösterbotten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Enontekiö EnontekiöEnontekiö Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Helsinki tijdzone: Europe/Helsinki

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Enontekiö airport, 03.12.2020

Op donderdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 03.12.2020

Op donderdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Inari Ivalo airport, 03.12.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in Mikkeli airport, 03.12.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Oulu Oulunsalo Pellonpää, 03.12.2020

Op donderdag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De temperaturen liggen de hele dag rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Pori airport, 03.12.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidoosten.

Weer in Rovaniemi airport, 03.12.2020

donderdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Siilinjärvi Kuopio airport, 03.12.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vaasa airport, 03.12.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidoostelijke richtingen.