Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Finland

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Nordösterbotten Weer Österbotten Weer Eigentliches Finnland Weer Österbotten Weer Azië Weer Eigentliches Finnland Weer Estland Weer Åland Weer Åland Weer Noorwegen Weer Estland Weer Eigentliches Finnland Weer Azië Weer Nordsavo Weer Kanta-Häme Weer Nordösterbotten Weer Kymenlaakso Weer Südsavo Weer Österbotten Weer Nordkarelien Weer Mittelfinnland Weer Zweden Weer Mittelösterbotten Weer Päijät-Häme Weer Kainuu Weer Satakunta Weer Südkarelien Weer Lappland Weer Pirkanmaa Weer Uusimaa Weer Südösterbotten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Enontekiö EnontekiöEnontekiö Helsinki HelsinkiHelsinki Inari InariInari Kuopio KuopioKuopio Mikkeli MikkeliMikkeli Oulu OuluOulu Pori PoriPori Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Vaasa VaasaVaasa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Helsinki tijdzone: Europe/Helsinki

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Enontekiö airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Helsinki/Helsingfors-Vantaa airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Inari Ivalo airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Mikkeli airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Oulu Oulunsalo Pellonpää, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde zuidenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Pori airport, 31.03.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, 's avonds uit het westen.

Weer in Rovaniemi airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Siilinjärvi Kuopio airport, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Zeker in de morgen waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Vaasa airport, 31.03.2020

Op dinsdagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die 's avonds laat naar het westen draait.