Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Ajaccio, 25.05.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Besançon, 25.05.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Biarritz, 25.05.2018

Op vrijdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bordeaux, 25.05.2018

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De middag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Brest, 25.05.2018

Op vrijdagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Caen, 25.05.2018

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 25.05.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Lille, 25.05.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 25.05.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Marseille, 25.05.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 25.05.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nantes, 25.05.2018

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 25.05.2018

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Poitiers, 25.05.2018

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Toulouse-Blagnac, 25.05.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. In de namiddag heerst er grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.