Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ajaccio, 13.12.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit westelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Besançon, 13.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuidwesten.

Weer in Biarritz, 13.12.2019

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts matig.

Weer in Bordeaux, 13.12.2019

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in Brest, 13.12.2019

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Caen, 13.12.2019

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in , 13.12.2019

vrijdag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het oosten.

Weer in Lille, 13.12.2019

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in , 13.12.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind Hij neemt 's avonds laat af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Marseille, 13.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 13.12.2019

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Nantes, 13.12.2019

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in , 13.12.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Poitiers, 13.12.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Toulouse-Blagnac, 13.12.2019

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's avonds matig.