Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Ajaccio, 24.10.2019

Op donderdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Besançon, 24.10.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Biarritz, 24.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Bordeaux, 24.10.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Brest, 24.10.2019

Op woensdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Caen, 24.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 24.10.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lille, 24.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 24.10.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend verwachten we overwegend zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Marseille, 24.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 24.10.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nantes, 24.10.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 24.10.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Poitiers, 24.10.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Toulouse-Blagnac, 24.10.2019

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit westelijke richtingen op.