Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Ajaccio, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Besançon, 19.11.2018

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Biarritz, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Bordeaux, 19.11.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Brest, 19.11.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordoosten.

Weer in Caen, 19.11.2018

Op maandagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in , 19.11.2018

Op maandag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lille, 19.11.2018

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in , 19.11.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marseille, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in , 19.11.2018

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nantes, 19.11.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in , 19.11.2018

Op maandag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Poitiers, 19.11.2018

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Toulouse-Blagnac, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.