Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Ajaccio, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Besançon, 27.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype grijs, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Biarritz, 27.04.2019

Op zaterdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Bordeaux, 27.04.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Brest, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Caen, 27.04.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in , 27.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het zonnig of licht bewolkt. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Lille, 27.04.2019

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in , 27.04.2019

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Marseille, 27.04.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 27.04.2019

zaterdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Nantes, 27.04.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De nacht laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 27.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Poitiers, 27.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Toulouse-Blagnac, 27.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.