Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Frankrijk

Weer Duitsland Weer Verenigd Koninkrijk Weer Poitou-Charentes Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zwitserland Weer Zwitserland Weer Poitou-Charentes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Spanje Weer Nederland Weer Nederland Weer Nederland Weer Lotharingen Weer Liechtenstein Weer Andorra Weer Italië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer Franche-Comté Weer Italië Weer Rhône-Alpes Weer Picardië Weer Lotharingen Weer Basse-Normandie Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Poitou-Charentes Weer Luxemburg Weer Verenigd Koninkrijk Weer Champagne-Ardenne Weer Bretagne Weer Bourgondië Weer Auvergne Weer Corsica Weer België Weer Haute-Normandie Weer Spanje Weer Île-de-France Weer Centre Weer Pays de la Loire Weer Nord-Pas-de-Calais Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Alsace Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Midi-Pyrénées Weer Aquitanië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Rijsel RijselRijsel Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Parijs ParijsParijs Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Ajaccio, 18.02.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Besançon, 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Biarritz, 18.02.2019

Op maandag is het langere tijd zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bordeaux, 18.02.2019

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. De komende nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Brest, 18.02.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Caen, 18.02.2019

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 18.02.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lille, 18.02.2019

Op maandag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 18.02.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Marseille, 18.02.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 18.02.2019

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Nantes, 18.02.2019

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 18.02.2019

Op maandag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Poitiers, 18.02.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Toulouse-Blagnac, 18.02.2019

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de late avond heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.