Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Athen/Athinai Intl, 23.04.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Heraklion/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kos/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Larissa/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Preveza, 23.04.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Skyros/Intl, 23.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Thessaloniki/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 23.04.2021

Op donderdag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht is er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.