Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 19.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de latere ochtend heerst wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Athen/Athinai Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Heraklion/Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. In de namiddag gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kos/Intl, 19.02.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Larissa/Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Preveza, 19.02.2020

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Skyros/Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Thessaloniki/Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het de hele dag door zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Tripolis/Intl, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.