Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Griekenland

Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Turkije Weer Turkije Weer Servië Weer Albanië Weer Montenegro Weer Turkije Weer Bulgarije Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Athene AtheneAthene Iraklion IraklionIraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Préveza PrévezaPréveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloniki ThessalonikiThessaloniki Tripoli TripoliTripoli © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Athens tijdzone: Europe/Athens

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Alexandroupoli/Intl, 23.09.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Athen/Athinai Intl, 23.09.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 23.09.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kos/Intl, 23.09.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Larissa/Intl, 23.09.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Preveza, 23.09.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Skyros/Intl, 23.09.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Thessaloniki/Intl, 23.09.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tripolis/Intl, 23.09.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.