Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hongarije

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Boedapest BoedapestBoedapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Baja, 04.12.2020

In de ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Bekescsaba, 04.12.2020

Op vrijdag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht is er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Budapest/Lorinc, 04.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nagykanizsa, 04.12.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.