Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belmullet, 01.03.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige westenwind.

Weer in Claremorris, 01.03.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 01.03.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in , 01.03.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Finner, 01.03.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Johnstown Castle, 01.03.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Killowen, 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Mace Head, 01.03.2020

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten zware storm uit het westen.

Weer in Malin Head, 01.03.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin harde, tijdens windstoten orkaanachtige westenwind waait 's avonds laat vrij krachtig.

Weer in Mullingar, 01.03.2020

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 01.03.2020

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.