Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ierland

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Verenigd Koninkrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limerick LimerickLimerick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Dublin tijdzone: Europe/Dublin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Belmullet, 03.07.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Claremorris, 03.07.2020

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 03.07.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 03.07.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Finner, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Johnstown Castle, 03.07.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Killowen, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grijs, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Mace Head, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Malin Head, 03.07.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuiden-, later westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat nog slechts zwak.

Weer in Mullingar, 03.07.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 03.07.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 03.07.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.