Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer IJsland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavik KeflavikKeflavik Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Reykjavik tijdzone: Atlantic/Reykjavik

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Akureyri, 04.12.2020

Op vrijdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Keflavikurflugvollur, 04.12.2020

Op vrijdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. De komende nacht brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's nachts matig.

Weer in Reykjavik Airport, 04.12.2020

Op vrijdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.