Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer IJsland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavik KeflavikKeflavik Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Reykjavik tijdzone: Atlantic/Reykjavik

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Akureyri, 23.02.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Keflavikurflugvollur, 23.02.2020

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Reykjavik Airport, 23.02.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.