Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer IJsland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavik KeflavikKeflavik Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Reykjavik tijdzone: Atlantic/Reykjavik

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Akureyri, 23.09.2019

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Keflavikurflugvollur, 23.09.2019

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidoostenwind waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Reykjavik Airport, 23.09.2019

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.