Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Ancona, 23.05.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Avonds verwachten we meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 23.05.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 23.05.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 23.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Reggio Calabria, 23.05.2018

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in , 23.05.2018

Op dinsdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 23.05.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.