Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Ancona, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 12.12.2017

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 12.12.2017

Op dinsdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 12.12.2017

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 12.12.2017

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 12.12.2017

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in Reggio Calabria, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 12.12.2017

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat zwak.