Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Ancona, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in , 06.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in , 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 06.12.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 06.12.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 06.12.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 06.12.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 06.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in , 06.12.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit westelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in Reggio Calabria, 06.12.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. In de namiddag gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordoosten-, later oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.