Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Italië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Sardinien Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Latium Weer Liechtenstein Weer San Marino Weer Malta Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Kroatië Weer Frankrijk Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kampanien Weer Albanië Weer Hongarije Weer Sardinien Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien Weer Aostatal Weer Kalabrien Weer Latium Weer Slovenië Weer Piemont Weer Toskana Weer Emilia-Romagna Weer Sizilien Weer Umbrien Weer Servië Weer Zwitserland Weer Lombardei Weer Basilikata Weer Apulien Weer Oostenrijk Weer Abruzzen Weer Marken Weer Trentino-Südtirol Weer Ligurien Weer Afrika Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Bari BariBari Cagliari CagliariCagliari Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Milaan MilaanMilaan Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Ancona, 17.11.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige oostenwind.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in , 17.11.2018

In de vroege ochtend is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Reggio Calabria, 17.11.2018

Op zaterdag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 17.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.