Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kroatië

Weer Slovenië Weer Montenegro Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Slovenië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Daruvar, 29.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De namiddag laat zich zien met meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Gospic, 29.01.2021

Op donderdag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Osijek-Cepin, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pula/Intl, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Split/Resnik, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zadar/Zemunik, 29.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Zagreb/Pleso, 29.01.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.