Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Liechtenstein

Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordoostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Dornbirn, 16.04.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. 's Nachts gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malbun, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag dient zich zonnig of licht bewolkt aan. De nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Mels-Heiligkreuz, 16.04.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Planken, 16.04.2021

Na het zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ruggell, 16.04.2021

Op vrijdag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Saas/Prättigau, 16.04.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Säntis, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Schaan, 16.04.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 16.04.2021

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Steg, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddags brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Vaduz, 16.04.2021

vrijdag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.