Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Liechtenstein

Weer Duitsland Weer Oostenrijk Weer Zwitserland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in , 23.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Dornbirn, 23.01.2021

Na het bewolkte weer met regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Malbun, 23.01.2021

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Mels-Heiligkreuz, 23.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Planken, 23.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt met sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Ruggell, 23.01.2021

Na het bewolkte weer met regen of sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saas/Prättigau, 23.01.2021

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Säntis, 23.01.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De 's nachts verfrissende westenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Schaan, 23.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype overwegend bewolkt, maar meest droog weer vorm. De middag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 23.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt met sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Steg, 23.01.2021

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Vaduz, 23.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.