Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in , 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Béiwen, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat verwachten we grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ëlwen, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Eschduerf, 20.03.2019

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ettelbréck, 20.03.2019

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Péiteng, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stengefort, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Waasserbëlleg, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.