Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in , 17.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Béiwen, 17.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ëlwen, 17.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Eschduerf, 17.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ettelbréck, 17.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door deels bewolkt, deels ook zonnig. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 17.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Péiteng, 17.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Stengefort, 17.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Waasserbëlleg, 17.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.