Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in , 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Béiwen, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ëlwen, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eschduerf, 16.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het zonnig of licht bewolkt. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ettelbréck, 16.04.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 16.04.2021

Op vrijdag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Péiteng, 16.04.2021

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. Tijdens de nacht gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stengefort, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Waasserbëlleg, 16.04.2021

Op vrijdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.