Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in , 21.04.2018

Op zaterdag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Béiwen, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ëlwen, 21.04.2018

Op zaterdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er deels bewolkt, deels helder weer. 's Avonds laat zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Eschduerf, 21.04.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ettelbréck, 21.04.2018

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we deels bewolkt, deels helder weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Péiteng, 21.04.2018

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stengefort, 21.04.2018

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Waasserbëlleg, 21.04.2018

Op zaterdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er deels bewolkt, deels helder weer. 's Avonds laat zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.