Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luxemburg

Weer Frankrijk Weer België Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 21.01.2018

Op zondag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Béiwen, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ëlwen, 21.01.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eschduerf, 21.01.2018

Op zondag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er geheel bewolkt weer met sneeuw. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ettelbréck, 21.01.2018

Op zondag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Letzebuerg-Findel, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Péiteng, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stengefort, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Waasserbëlleg, 21.01.2018

Na het vrij zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.