Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Montenegro

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Servië Weer Hongarije Weer Albanië Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kosovo Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belgrado BelgradoBelgrado Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Pljevlja PljevljaPljevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Pristina PristinaPristina Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Belgrade tijdzone: Europe/Belgrade

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Belgrad/Beograd, 23.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kraljevo, 23.04.2021

Op donderdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond dient zich meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Negotin, 23.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Plevlja, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Podgorica Grad, 23.04.2021

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Prishtina, 23.04.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zlatibor, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.