Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 15.11.2019

vrijdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in De Kooy, 15.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Deelen, 15.11.2019

Op vrijdag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor zaterdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Eelde, 15.11.2019

Op vrijdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Eindhoven, 15.11.2019

Op vrijdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Enschede, 15.11.2019

Op vrijdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 15.11.2019

Op vrijdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Leeuwarden, 15.11.2019

Op vrijdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 15.11.2019

Op vrijdag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rotterdam, 15.11.2019

Op vrijdag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Vlissingen, 15.11.2019

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Wijk aan Zee, 15.11.2019