Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in De Kooy, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Deelen, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eelde, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Eindhoven, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Enschede, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gilze-Rijen, 28.05.2019

Op dinsdag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Leeuwarden, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Maastricht-Airport, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rotterdam, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Vlissingen, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag dient zich deels bewolkt, deels ook zonnig aan. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Wijk aan Zee, 28.05.2019