Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 19.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de latere ochtend heerst veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in De Kooy, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Deelen, 19.01.2020

Op zondag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Eelde, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Eindhoven, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Enschede, 19.01.2020

Op zondag is het overdag veranderlijk bewolkt. De nacht voor maandag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Gilze-Rijen, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Leeuwarden, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 19.01.2020

Op zondag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rotterdam, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vlissingen, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 19.01.2020