Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 18.09.2019

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in De Kooy, 18.09.2019

Op woensdag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Deelen, 18.09.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Eelde, 18.09.2019

In de ochtend is het eerst nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Eindhoven, 18.09.2019

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Enschede, 18.09.2019

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 18.09.2019

woensdag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Leeuwarden, 18.09.2019

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 18.09.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rotterdam, 18.09.2019

Op woensdag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Vlissingen, 18.09.2019

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wijk aan Zee, 18.09.2019