Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in De Kooy, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Deelen, 19.01.2019

In de ochtend is het eerst nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Eelde, 19.01.2019

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De avond laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Eindhoven, 19.01.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er nauwelijks bewolkt weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Enschede, 19.01.2019

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend zonnig en bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gilze-Rijen, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Leeuwarden, 19.01.2019

Op zaterdagochtend is het nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Maastricht-Airport, 19.01.2019

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vrij zonnig weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rotterdam, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Vlissingen, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Wijk aan Zee, 19.01.2019