Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 01.11.2020

Op zaterdag is het overdag overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind draait na verloop van de tijd naar het zuidwesten, ze waait vervolgens zwak, 's avonds vrij krachtig.

Weer in De Kooy, 01.11.2020

Op zaterdag is het overdag overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De 's avonds zuidenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Deelen, 01.11.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Eelde, 01.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Eindhoven, 01.11.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Enschede, 01.11.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Gilze-Rijen, 01.11.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Leeuwarden, 01.11.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Maastricht-Airport, 01.11.2020

Op zaterdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Zeker op in de middag waait er een matige tot matige zuidenwind.

Weer in Rotterdam, 01.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Vlissingen, 01.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Wijk aan Zee, 01.11.2020