Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nederland

Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer westelijke provinciën Weer België Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in De Kooy, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Deelen, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Eelde, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Eindhoven, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Enschede, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gilze-Rijen, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Leeuwarden, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Maastricht-Airport, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rotterdam, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Vlissingen, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait matig uit het zuidwesten.

Weer in Wijk aan Zee, 18.07.2019