Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bergen, 16.10.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 16.10.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De oostenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Harstad, 16.10.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 16.10.2019

Op woensdag is het overwegend bewolkt met nu en dan lichte regen. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 16.10.2019

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 16.10.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Trondheim lufthavn, 16.10.2019

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige wind uit het oosten.