Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bergen, 06.04.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidoosten-, later zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in , 06.04.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het oosten, 's nachts uit het zuiden.

Weer in Harstad, 06.04.2020

Op maandag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 06.04.2020

Op maandag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond dient zich bewolkt met perioden met regen aan. ‘s Nacht heerst er dan meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 06.04.2020

Op maandag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 06.04.2020

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Trondheim lufthavn, 06.04.2020

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.