Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noorwegen

Weer Azië Weer Finland Weer Finland Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Nordnorwegen Weer Westland Weer Zweden Weer Trøndelag Weer Denemarken Weer Estland Weer Estland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Wit-Rusland Weer Estland Weer Finland Weer Südland Weer Zweden Weer Nordnorwegen Weer Azië Weer Litouwen Weer Letland Weer Ostland Weer Westland Weer Trøndelag
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bergen, 13.12.2019

Op vrijdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht voor zaterdag brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 13.12.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De oostenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Harstad, 13.12.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 13.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 13.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 13.12.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidenwind waait zwak.

Weer in Trondheim lufthavn, 13.12.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.