Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oekraïne

Weer Kosovo Weer Polen Weer Azië Weer Moldavië Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Hongarije Weer Wit-Rusland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Servië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Kiev tijdzone: Europe/Kiev

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Chernivtsi, 24.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Kiew/Kyiv, 24.01.2021

In de ochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mariupol, 24.01.2021

Op zondagochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rivne, 24.01.2021

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Simferopol, 24.01.2021

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.