Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Polen

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Zweden Weer Litouwen Weer Letland Weer Azië Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Roemenië Weer Tsjechië Weer Oekraïne Weer Oostenrijk Weer Wit-Rusland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Poznań PoznańPoznań Warschau WarschauWarschau Wrocław WrocławWrocław Bialystok BialystokBialystok © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bialystok, 29.02.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Breslau/Wroclaw, 29.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De namiddag laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.

Weer in Poznan, 29.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige wind uit het zuiden.

Weer in Warschau/Warszawa-Okecie, 29.02.2020

Op zaterdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.