Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Polen

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zweden Weer Duitsland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Zweden Weer Litouwen Weer Letland Weer Azië Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Roemenië Weer Tsjechië Weer Oekraïne Weer Oostenrijk Weer Wit-Rusland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Poznań PoznańPoznań Warschau WarschauWarschau Wrocław WrocławWrocław Bialystok BialystokBialystok © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bialystok, 24.01.2021

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Breslau/Wroclaw, 24.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Poznan, 24.01.2021

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Warschau/Warszawa-Okecie, 24.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.