Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Portugal

Weer Lissabon Weer Lissabon Weer Norte Weer Algarve Weer Centro Weer Alentejo Weer Spanje
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT tijdzone: Etc/GMT

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Beja, 29.02.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Bragança, 29.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in , 29.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 29.02.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 29.02.2020

Op zaterdag is het overwegend vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de komende nacht heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in , 29.02.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in , 29.02.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sagres, 29.02.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.