Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Roemenië

Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Turkije Weer Griekenland Weer Polen Weer Polen Weer Griekenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Bosnië-Herzegovina Weer Polen Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Turkije Weer Moldavië Weer Montenegro Weer Oekraïne Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Albanië Weer Servië Weer Griekenland Weer Hongarije Weer Bulgarije Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Boekarest BoekarestBoekarest Constanza ConstanzaConstanza Oradea OradeaOradea Satu Mare Satu MareSatu Mare Sibiu SibiuSibiu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Bucharest tijdzone: Europe/Bucharest

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bukarest/Bucuresti-Otopeni, 21.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Constanta, 21.02.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Oradea, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Satu Mare, 21.02.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sibiu, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.