Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Roemenië

Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Turkije Weer Turkije Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Turkije Weer Griekenland Weer Polen Weer Polen Weer Griekenland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Bosnië-Herzegovina Weer Polen Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Turkije Weer Moldavië Weer Montenegro Weer Oekraïne Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Albanië Weer Servië Weer Griekenland Weer Hongarije Weer Bulgarije Weer Kosovo
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Boekarest BoekarestBoekarest Constanza ConstanzaConstanza Oradea OradeaOradea Satu Mare Satu MareSatu Mare Sibiu SibiuSibiu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Bucharest tijdzone: Europe/Bucharest

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bukarest/Bucuresti-Otopeni, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich meestal zonnig aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Constanta, 29.01.2021

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Oradea, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Satu Mare, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sibiu, 29.01.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.