Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer San Marino

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Zwitserland Weer Afrika Weer Zwitserland Weer Liechtenstein Weer Italië Weer Italië Weer Malta Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Frankrijk Weer Luxemburg Weer België Weer Kosovo Weer Italië Weer Kroatië Weer Polen Weer Montenegro Weer Duitsland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Albanië Weer Slovenië Weer Frankrijk Weer Oostenrijk Weer Afrika Weer Tsjechië Weer Servië Weer Hongarije Weer Zwitserland Weer Bosnië-Herzegovina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancona AnconaAncona Catania CataniaCatania Florenz FlorenzFlorenz Genua GenuaGenua Lecce LecceLecce Mailand MailandMailand Napels NapelsNapels Olbia OlbiaOlbia Palermo PalermoPalermo Regio di Calabria Regio di CalabriaRegio di Calabria Rome RomeRome Venetië VenetiëVenetië © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Ancona, 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Catania/Fontanarossa, 02.03.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 02.03.2021

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lecce, 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Reggio Calabria, 02.03.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 02.03.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.