Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Servië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Griekenland Weer Italië Weer Hongarije Weer Albanië Weer Bosnië-Herzegovina Weer Kosovo Weer Bulgarije Weer Roemenië Weer Montenegro Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belgrado BelgradoBelgrado Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Pljevlja PljevljaPljevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Pristina PristinaPristina Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Belgrade tijdzone: Europe/Belgrade

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Belgrad/Beograd, 13.12.2019

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Kraljevo, 13.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Negotin, 13.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Plevlja, 13.12.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Podgorica Grad, 13.12.2019

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Prishtina, 13.12.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Zlatibor, 13.12.2019

Op vrijdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Nachts verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.