Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slovenië

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Kroatië Weer Montenegro Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Albanië Weer Servië Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cerklje ob Krki Cerklje ob KrkiCerklje ob Krki Maribor MariborMaribor Murska Sobota Murska SobotaMurska Sobota Kredarica KredaricaKredarica Portoroz/Secovlje Portoroz/SecovljePortoroz/Secovlje © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Sarajevo tijdzone: Europe/Sarajevo

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Cerklje, 24.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kredarica, 24.01.2021

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er mistig weer met gevaar voor gladheid. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Maribor, 24.01.2021

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Murska Sobota, 24.01.2021

Op zondag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Portoroz/Secovlje, 24.01.2021

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.