Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bratislava, 21.01.2021

Op donderdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Dolny Hricov, 21.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond dient zich licht bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kosice, Barca, 21.01.2021

Op donderdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De nacht voor vrijdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lucenec, 21.01.2021

Op donderdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nitra, 21.01.2021

Op donderdag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het oosten.

Weer in Prievidza, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.