Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)

Weer Oekraïne Weer Bulgarije Weer Polen Weer Bosnië-Herzegovina Weer Hongarije Weer Slovenië Weer Oekraïne Weer Tsjechië Weer Servië Weer Kroatië Weer Oostenrijk Weer Roemenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Budapest tijdzone: Europe/Budapest

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bratislava, 18.02.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Dolny Hricov, 18.02.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Kosice, Barca, 18.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lucenec, 18.02.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nitra, 18.02.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Prievidza, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.