Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Brno/Turany, 24.10.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Churanov, 24.10.2019

In de ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Prag/Praha-Libus, 24.10.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het oosten.