Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Brno/Turany, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Churanov, 29.01.2021

Op donderdag is het bewolkt met lichte sneeuw. In de nacht voor vrijdag heerst er bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidwesten.

Weer in Prag/Praha-Libus, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.