Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Brno/Turany, 08.07.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Churanov, 08.07.2020

Op woensdag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds is er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Prag/Praha-Libus, 08.07.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.