Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tsjechië

Weer Polen Weer Duitsland Weer Hongarije Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Oostenrijk Weer Polen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brno BrnoBrno Praag PraagPraag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Warsaw tijdzone: Europe/Warsaw

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Brno/Turany, 23.08.2019

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Churanov, 23.08.2019

Op vrijdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Prag/Praha-Libus, 23.08.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.