Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Belfast Airport, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Birmingham, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cardiff, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Edinburgh, 25.01.2021

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte sneeuwbuien van de ochtend verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 25.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend zonnig en bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige wind uit het noordwesten.

Weer in Lerwick, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in , 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Plymouth, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.