Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Belfast Airport, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Birmingham, 19.02.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Cardiff, 19.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde westenwind, die in de middag naar het zuidwesten draait.

Weer in Edinburgh, 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 19.02.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in de namiddag zuidwestenwind draait naar het zuiden en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 19.02.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, in de namiddag uit het zuiden.

Weer in Lerwick, 19.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Eerst waait er een zwakke westelijke wind, 's nachts krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in , 19.02.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in , 19.02.2020

Na het wisselend bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Plymouth, 19.02.2020

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.