Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigd Koninkrijk

Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer England Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer Schotland Weer België Weer Nordirland Weer Frankrijk Weer Schotland Weer England Weer Wales Weer Ierland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick Londen LondenLonden Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/London tijdzone: Europe/London

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Belfast Airport, 23.09.2019

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Birmingham, 23.09.2019

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Nachts zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Cardiff, 23.09.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Edinburgh, 23.09.2019

In de ochtend is het eerst nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 23.09.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De oostenwind waait zwak.

Weer in , 23.09.2019

Op zondagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lerwick, 23.09.2019

Op zondag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidoostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 23.09.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 23.09.2019

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Plymouth, 23.09.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.