Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wit-Rusland

Weer Litouwen Weer Estland Weer Azië Weer Estland Weer Slowakije (Slowaakse Republiek) Weer Litouwen Weer Azië Weer Polen Weer Oekraïne Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mahiljow MahiljowMahiljow Homel HomelHomel Hrodna HrodnaHrodna Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Minsk tijdzone: Europe/Minsk

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Gomel, 24.04.2021

Op zaterdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Grodno, 24.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Minsk, 24.04.2021

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mogilev, 24.04.2021

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig.