Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 07.04.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. De tweede helft van de dag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Bjornangen, 07.04.2020

Op maandagochtend is het nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig weer. De nacht brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Göteborg, 07.04.2020

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. De komende nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Karlstad, 07.04.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend helder weer vorm. De late avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kiruna, 07.04.2020

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidelijke richtingen.

Weer in Kristianstad Airport, 07.04.2020

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Luleå-Kallax, 07.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Malmö, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Örebro, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Soederhamn Airport, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Stekenjokk, 07.04.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De 's nachts zuidenwind draait naar het westen en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 07.04.2020

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Visby Airport, 07.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.