Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 24.10.2020

Op zaterdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bjornangen, 24.10.2020

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De nacht laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Göteborg, 24.10.2020

Op zaterdag is het de hele dag door zonnig of licht bewolkt. De late avond dient zich langere tijd bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Karlstad, 24.10.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kiruna, 24.10.2020

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kristianstad Airport, 24.10.2020

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Luleå-Kallax, 24.10.2020

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Malmö, 24.10.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 24.10.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Örebro, 24.10.2020

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet deels bewolkt, deels ook zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 24.10.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Soederhamn Airport, 24.10.2020

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Stekenjokk, 24.10.2020

Op zaterdag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er helder weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 24.10.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 24.10.2020

Op zaterdag is het overwegend helder. In de nacht voor zondag heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Visby Airport, 24.10.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.