Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Arvidsjaur, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De 's nachts verfrissende westenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Bjornangen, 23.02.2020

Op zondag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds is er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, in de middag zwak.

Weer in Göteborg, 23.02.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Karlstad, 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Kiruna, 23.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De in de middag verfrissende westenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Kristianstad Airport, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Luleå-Kallax, 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Malmö, 23.02.2020

Op zondag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Örebro, 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 23.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een matige wind uit het noordwesten.

Weer in Soederhamn Airport, 23.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stekenjokk, 23.02.2020

zondag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De westenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 23.02.2020

Op zondag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Visby Airport, 23.02.2020

Op zondag is het overwegend wisselend bewolkt. In de komende nacht heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind Hij neemt 's avonds laat af, waait dan matig en draait naar het noordwesten.