Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Arvidsjaur, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bjornangen, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Göteborg, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Karlstad, 25.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kiruna, 25.01.2021

Op maandag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -22°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kristianstad Airport, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De middag laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luleå-Kallax, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we zonnig of licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malmö, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 25.01.2021

Op maandag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Örebro, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Soederhamn Airport, 25.01.2021

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Stekenjokk, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 25.01.2021

maandag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Visby Airport, 25.01.2021

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.