Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zweden

Weer Denemarken Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Noorwegen Weer Finland Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Kalmar län Weer Västra Götalands län Weer Denemarken Weer Estland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Stockholms län Weer Denemarken Weer Polen Weer Gotlands län Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Estland Weer Kalmar län Weer Estland Weer Denemarken Weer Duitsland Weer Kalmar län Weer Denemarken Weer Polen Weer Västerbottens län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län Weer Finland Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Estland Weer Hallands län Weer Västra Götalands län Weer Norrbottens län Weer Kronobergs län Weer Gotlands län Weer Dalarnas län Weer Skåne län Weer Jönköpings län Weer Stockholms län Weer Blekinge län Weer Västernorrlands län Weer Östergötlands län Weer Litouwen Weer Noorwegen Weer Letland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Gotenburg GotenburgGotenburg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 16.12.2019

In de ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bjornangen, 16.12.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De nacht laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Göteborg, 16.12.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Karlstad, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Kiruna, 16.12.2019

Op maandag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kristianstad Airport, 16.12.2019

Op maandagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Luleå-Kallax, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Malmö, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich zonnig of licht bewolkt aan. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Örebro, 16.12.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.

Weer in Sälen Högfjällshotellet, 16.12.2019

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Soederhamn Airport, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Stekenjokk, 16.12.2019

Op maandag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Stockholm-Bromma Intl, 16.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Sundsvall-Härnösand, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Visby Airport, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het westen, in de namiddag uit het zuiden.