Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het overdag wisselend bewolkt. De nacht voor maandag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 23.02.2020

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het overwegend meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 23.02.2020

Na het overwegend heldere weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het zuidwesten.

Weer in St. Moritz, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd wolkeloos. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 23.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er langere tijd bewolkt weer. 's Nachts verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 23.02.2020

Op zondag is het overwegend afwisselend bewolkt en zonnig. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.