Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 22.09.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 22.09.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 22.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. ‘s Nacht is er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in St. Moritz, 22.09.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 22.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 22.09.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.09.2019

Op zondag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.