Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in , 28.02.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 28.02.2021

Na het vrij zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 28.02.2021

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 28.02.2021

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 28.02.2021

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 14 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 28.02.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in St. Moritz, 28.02.2021

Na het deels bewolkt, deels ook zonnig weer van de ochtend zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de namiddag gaat dit over in aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 28.02.2021

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.