Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zwitserland

Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Bern Weer Waadt Weer Waadt Weer Duitsland Weer Freiburg Weer Waadt Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Nidwalden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Obwalden Weer Waadt Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Zuerich Weer Liechtenstein Weer Solothurn Weer Wallis Weer Zug Weer Basel Land Weer Aargau Weer Genf Weer Nidwalden Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Neuchatel Weer Bern Weer Frankrijk Weer Tessin Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Italië Weer Thurgau Weer Uri Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Jura
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bazel BazelBazel Bern BernBern Chur ChurChur Genève GenèveGenève Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel St. Gallen St. GallenSt. Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in , 12.12.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 12.12.2019

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 12.12.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 12.12.2019

Op donderdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 12.12.2019

Op donderdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 12.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 12.12.2019

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 12.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer vorm. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 12.12.2019

Op donderdag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. De late avond dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. ‘s Nacht heerst er dan geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 12.12.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in St. Moritz, 12.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 12.12.2019

Op woensdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 12.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 12.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.