Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Blekinge län

Weer Kalmar län Weer Kronobergs län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Hanö, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het deels bewolkt, deels ook zonnig. De nacht laat zich zien met deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind, die 's nachts naar het noordwesten draait.

Weer in Karlskrona-Soderstjerna, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Ronneby-Kallinge, 10.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.