Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Dalarnas län

Weer Gävleborgs län Weer Uppsala län Weer Västra Götalands län Weer Västra Götalands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Södermanlands län Weer Västernorrlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borlänge BorlängeBorlänge Ludvika LudvikaLudvika Mora MoraMora Särna SärnaSärna Älvdalen ÄlvdalenÄlvdalen Malung MalungMalung © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Älvdalen, 25.01.2020

Op zaterdag is het overdag wisselend bewolkt. De komende nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Borlänge, 25.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kloten, 25.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Malung, 25.01.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuwval van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mora-Siljan, 25.01.2020

Op zaterdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Sveg, 25.01.2020

Op zaterdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.