Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Dalarnas län

Weer Gävleborgs län Weer Uppsala län Weer Västra Götalands län Weer Västra Götalands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Gävleborgs län Weer Örebro län Weer Jämtlands län Weer Västmanlands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Södermanlands län Weer Västernorrlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borlänge BorlängeBorlänge Ludvika LudvikaLudvika Mora MoraMora Särna SärnaSärna Älvdalen ÄlvdalenÄlvdalen Malung MalungMalung © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Älvdalen, 01.04.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig. De middag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Borlänge, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kloten, 01.04.2020

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Malung, 01.04.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuwval van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte sneeuwregen en regen. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuwval. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mora-Siljan, 01.04.2020

In de ochtend is het eerst nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sveg, 01.04.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit westelijke richtingen.