Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gävleborgs län

Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Värmlands län Weer Örebro län Weer Västernorrlands län Weer Örebro län Weer Uppsala län Weer Jämtlands län Weer Dalarnas län Weer Västmanlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnön ArnönArnön Bollnäs BollnäsBollnäs Gävle GävleGävle Hamra HamraHamra Sandviken SandvikenSandviken Söderhamn SöderhamnSöderhamn Ljusdal LjusdalLjusdal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Delsbo, 26.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Edsbyn, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gävle, 26.01.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gävle-Sandvike, 26.01.2020

Na het grotendeels zonnig weer van de ochtend zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Hamra, 26.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kuggören, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Soederhamn Airport, 26.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.