Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gävleborgs län

Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Värmlands län Weer Örebro län Weer Västernorrlands län Weer Örebro län Weer Uppsala län Weer Jämtlands län Weer Dalarnas län Weer Västmanlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnön ArnönArnön Bollnäs BollnäsBollnäs Gävle GävleGävle Hamra HamraHamra Sandviken SandvikenSandviken Söderhamn SöderhamnSöderhamn Ljusdal LjusdalLjusdal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Delsbo, 03.06.2020

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Edsbyn, 03.06.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De late avond laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Gävle, 03.06.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Gävle-Sandvike, 03.06.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Hamra, 03.06.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kuggören, 03.06.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidoosten.

Weer in Soederhamn Airport, 03.06.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.