Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gävleborgs län

Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Västernorrlands län Weer Värmlands län Weer Örebro län Weer Västernorrlands län Weer Örebro län Weer Uppsala län Weer Jämtlands län Weer Dalarnas län Weer Västmanlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnön ArnönArnön Bollnäs BollnäsBollnäs Gävle GävleGävle Hamra HamraHamra Sandviken SandvikenSandviken Söderhamn SöderhamnSöderhamn Ljusdal LjusdalLjusdal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Delsbo, 29.03.2020

Op zondag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Edsbyn, 29.03.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Gävle, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gävle-Sandvike, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Avonds laat verwachten we helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hamra, 29.03.2020

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kuggören, 29.03.2020

In de ochtend is het eerst nog vrij zonnig. Vanaf de middag zet deels bewolkt, deels ook zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Soederhamn Airport, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.