Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gotlands län

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Farösund-Ar, 01.04.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De 's nachts westenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gotska Sandön, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind waait 's avonds vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het westen.

Weer in Hoburg, 01.04.2020

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Ostergarnsholm, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Roma, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Visby Airport, 01.04.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we zonnig weer. 's Avonds heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.