Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Gotlands län

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Farösund-Ar, 25.01.2020

Op vrijdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Gotska Sandön, 25.01.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. In de namiddag heerst er grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Hoburg, 25.01.2020

Op vrijdag is het overwegend meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het westen.

Weer in Ostergarnsholm, 25.01.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Roma, 25.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag gaat dit over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Visby Airport, 25.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Zeker op in de ochtend waait een matige, tijdens windstoten harde wind uit het zuidwesten.