Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hallands län

Weer Västra Götalands län Weer Skåne län Weer Skåne län Weer Västra Götalands län Weer Kronobergs län Weer Jönköpings län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Broen, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Halmstad, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het westen.

Weer in Hunnestorp, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Nidingen, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De krachtige tot harde, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuidwesten, in de namiddag uit het westen.

Weer in Torup, 06.07.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien. De middag laat zich zien met veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Ullared, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.