Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hallands län

Weer Västra Götalands län Weer Skåne län Weer Skåne län Weer Västra Götalands län Weer Kronobergs län Weer Jönköpings län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Broen, 25.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Halmstad, 25.01.2020

Op vrijdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het westen.

Weer in Hunnestorp, 25.01.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Nidingen, 25.01.2020

Op vrijdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Zeker op in de ochtend waait een vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Torup, 25.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit westelijke richtingen.

Weer in Ullared, 25.01.2020

Op vrijdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.