Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hallands län

Weer Västra Götalands län Weer Skåne län Weer Skåne län Weer Västra Götalands län Weer Kronobergs län Weer Jönköpings län Weer Skåne län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Broen, 01.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Halmstad, 01.04.2020

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hunnestorp, 01.04.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we zonnig of licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Nidingen, 01.04.2020

Op dinsdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De komende nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in Torup, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Ullared, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.