Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jämtlands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västernorrlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bjornangen, 11.07.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Follinge, 11.07.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Gäddede, 11.07.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hallhaxasen, 11.07.2020

Op zaterdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Hunge, 11.07.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Östersund Frösön, 11.07.2020

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sveg, 11.07.2020

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tannas, 11.07.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.