Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jämtlands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västernorrlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bjornangen, 31.03.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Follinge, 31.03.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Gäddede, 31.03.2020

Op dinsdag is het geheel bewolkt met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het westen.

Weer in Hallhaxasen, 31.03.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Hunge, 31.03.2020

dinsdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Östersund Frösön, 31.03.2020

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind, die 's avonds naar het noordwesten draait.

Weer in Sveg, 31.03.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit westelijke richtingen.

Weer in Tannas, 31.03.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.