Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jämtlands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västernorrlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län Weer Noorwegen Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bjornangen, 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Follinge, 02.10.2020

vrijdag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Gäddede, 02.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich deels bewolkt, deels ook zonnig aan. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige oostenwind.

Weer in Hallhaxasen, 02.10.2020

Op vrijdag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hunge, 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Östersund Frösön, 02.10.2020

Op vrijdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet overwegend bewolkt, maar meest droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sveg, 02.10.2020

Op vrijdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tannas, 02.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.