Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jönköpings län

Weer Kronobergs län Weer Östergötlands län Weer Västra Götalands län Weer Hallands län Weer Kalmar län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Jönköping-Axamo, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ljungby, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tomtabacken, 10.04.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk nauwelijks bewolkt weer. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.