Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jönköpings län

Weer Kronobergs län Weer Östergötlands län Weer Västra Götalands län Weer Hallands län Weer Kalmar län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Jönköping-Axamo, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ljungby, 10.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Tomtabacken, 10.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.