Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalmar län

Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Blekinge län Weer Jönköpings län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Gladhammar, 08.04.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Nachts gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Horn, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Kalmar, 08.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Kosta, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Målilla A, 08.04.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ölands Södra Udde, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.