Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalmar län

Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Blekinge län Weer Jönköpings län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Gladhammar, 03.07.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Horn, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kalmar, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Kosta, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Målilla A, 03.07.2020

Na het overwegend helder weer van de ochtend zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Ölands Södra Udde, 03.07.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.