Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalmar län

Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Östergötlands län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Blekinge län Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Blekinge län Weer Jönköpings län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Gladhammar, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Horn, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kalmar, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Kosta, 27.01.2021

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Målilla A, 27.01.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ölands Södra Udde, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind, die 's avonds naar het zuidwesten draait.